website templatesPersoonlijke ontwikkeling

Wilt u een volgende stap maken en kunt u daarbij hulp gebruiken? Loopt u vast en wilt u daar verandering in aanbrengen?

In het verandertraject persoonlijke ontwikkeling begeleid ik u graag in een individuele tocht naar passie, ambitie en evenwicht.  

Inspiront Persoonlijke ontwikkeling

De essentie van persoonlijke ontwikkeling:

  • Persoonlijke reflectie - Ik heb verheldering gekregen over vraagstukken binnen mijn functie / over mijn eigen functioneren in de organisatie. 
  • Eigen ontwikkeling en richting - Ik heb duidelijk wat ik wil in mijn huidige functie / of binnen de organisatie. Ik weet wat mij inspireert. 
  • Persoonlijke mobiliteit - Ik weet waar ik pas en hoe ik daar kan komen.
  • Leiderschap in verandering - Ik sta stevig in de nieuwe uitdaging. Ik weet hoe ik het aan ga pakken. 

Aan de slag

Het verandertraject persoonlijke ontwikkeling kan zowel individueel als in teamverband worden gevolgd. Dit kan zowel in de vorm van een coachingstraject als een opleidingstraject in company of op een externe locatie verzorgd worden.

Coachingstraject 

Beoogd resultaat voor ondernemers, managers, leidinggevenden en professionals:

U loopt steeds tegen dezelfde problemen aan en wilt daar wel verandering in aanbrengen. U weet of hoopt dat er talent in u schuilt, dit komt echter niet altijd tot zijn recht. Inspiront begeleidt u daarbij met een inspirerend en op bewustzijn gericht coachingstraject op maat. Uw kracht en talenten staan centraal, zodat u zich vanuit uw veranderbehoefte gaat ontwikkelen en bereikt wat voor u écht belangrijk is.

> Lees verder

Interesse in een verandertraject?

Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en het toesturen van specifieke informatie, data en prijzen van de verandertrajecten.

 

 

Hoofdkantoor Haren

Onnerweg 21
9751 VA Haren
robin@inspiront.nl

Kantoor Groningen

Parklaan 32
9724 AR Groningen
06 - 20 59 56 77