free responsive site templatesReferenties

Bekijk hieronder verschillende referenties van Inspiront.

Aldel, BDU, CCI, Centric, Dekker Groep, Elders Installatietechniek, ESD-SIC, Flexacademie, Gasunie, Groningen Seaports, Hanzevast Capitals, HKS Metals, Holland Opleidingen Groep, KLM Cargo, Landal Greenparcs, Medtronic, Nijboer Interieur & Design, NSI, OBOMD, Organon, Omni Mobilae, Penthion IT.

Peter Kuil Holding, Provincie Groningen, Saint Gobain Abrasives, Schilders de Vries, Schering Plough, Sealane, Structura-Groep, UCB Pharma, Vorm Martini, VPZ Assuradeuren, Yspeert Advocaten, Zwart Mul Accountants & Adviseurs en meer.

Wat zegt men over Inspiront?


"Een interessante, leerzame training. Robin ziet de persoon en sluit aan bij de behoefte. Iets waar je méer aan hebt dan alleen op de werkvloer. Kostbaar en zeker een aanrader." - Janna Deuling
 
“Ik verheug me altijd op een gesprek met Robin. Hij is in staat me de zaken weer helder en in perspectief te laten zien. Als hij weer vertrekt baal ik van zijn komst. Hij laat me namelijk inzien dat het nog beter kan en moet en dat ik daar een sleutelrol in heb, oftewel nog meer werk!” - Cas König – CEO Groninger Seaports

"Robin heeft een aantal van mijn teams geholpen om beter met elkaar samen te gaan werken. Door iedereen inzicht te geven in zijn/haar eigen kwaliteiten en valkuilen en die van de andere teamleden, heeft hij een basis gelegd voor onderling vertrouwen, respect en een open gesprek. Vanuit deze basis heeft hij de teamleden met zijn open en enthousiaste manier van werken leren samenwerken."

Edwin Hageman Clustercoördinator Financiële Administratie
Afdeling F&C - Provincie Groningen

Interesse in een verandertraject?

Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en het toesturen van specifieke informatie, data en prijzen van de verandertrajecten.

 

 

Hoofdkantoor Haren

Onnerweg 21
9751 VA Haren
robin@inspiront.nl

Kantoor Groningen

Parklaan 32
9724 AR Groningen
06 - 20 59 56 77